KATKAISE URTIKARIAN KIERRE!

Eniten kutittaa kaikki -kampanja kehottaa katsomaan ärsyttävää urtikariaa suoraan silmiin. Jos kärsit nokkosihottumasta, nyt on aika toimia! 

Urtikaria, nokkosihottuma, nokkosrokko – termejä on monia, mutta sairaus on sama. Jos tunnet tämän ihosairauden omakohtaisesti, tiedät miten se voi nostaa iholle kutisevia paukamia täysin arvaamatta. Oireena saattaa olla myös kivuliasta angioödeemaa eli ihon tai limakalvojen äkillistä turvotusta. Urtikaria voi tulla koska vain kenelle tahansa.

Jos kärsit nokkosihottumasta, muista:

  • Et ole yksin – kymmenillä tuhansilla suomalaisilla on urtikarian oireita. Puhu rohkeasti urtikarian aiheuttamista tuntemuksista – vertaistuesta saat voimaa. 
  • Nokkosihottumaa voidaan hoitaa. Tutustu hoitomahdollisuuksiin ja hakeudu ihotautilääkärin vastaanotolle, jotta löydät juuri sinulle sopivan hoitomuodon.

Eniten kutittaa kaikki -kampanja netissä ja somessa!

Jos haluat lukea lisää nokkosihottumasta, tutustu Eniten kutittaa kaikki -kampanjasivuihin. Löydät sieltä muun muassa urtikariavisan, jolla voit mitata tietämystäsi nokkosihottumasta. Kumpi tuntee nokkosihottuman paremmin, sinä vai ystäväsi? Haasta kaverisikin testaamaan tietonsa!

Seuraa meitä Instagramissa @enitenkutittaakaikki ja osallistu keskusteluun hashtagilla #enitenkutittaakaikki.

Tule rohkeasti jakamaan ajatuksiasi ihosta myös Facebookin Iholla.fi-yhteisöön!

Miten käy kun urtikaria iskee yllättäen? Katso videot!


Urtikaria pilaa juhlatunnelman

Urtikaria yllättää töissä

Urtikaria sänkyvieraana


Lähteet

 

Tarkastettu 29.03.2018

Updated: 19-06-2017