MIINAN BLOGI

                                                                                                                                      

Olen 37-vuotias kroonista urtikariaa sairastava nainen. Kirjoitan elämästäni, ajatuksistani ja tunteistani tämän sairauden kanssa. Etsin arjen pieniä iloja jaettavaksi kanssasi.

Lue lisää...

 

 

 

Miinan blogikirjoitukset

Kurja sää vai ihana päivä?

Koska rakastan kaikkea kaunista ja varsinkin kaikkea pimeässä loistavaa, oli ihanaa taas tauon jälkeen käydä Linnanmäen Valokarnevaaleilla. Oli jännittävän kutkuttavaa kun menimme sinne valoisalla, odottaa että ilta hämärtyy ja kaikki kauniit valot tulevat esiin.


Lue lisää

Kesämakuisia muistoja

Viime kesä oli aivan mahtava! Ex-tempore-ihmisenä ehti tehdä vaikka mitä. Kerron sinulle nyt minun ja kahden tyttäreni Tallinnan reissusta. Se ei nimittäin ollut mikään tavallinen Tallinnan reissu Kapatoosianmäkineen ja Virukeskuksineen.


Lue lisää

 

Sitten kun

Luonto on puhjennut vihreään loistoon ja kesä on aivan ovella. Suvivirsi kaikuu kevätjuhlissa ja pienet ja suuret oppilaat vastaanottavat todistukset jännityksen vallassa. Omat koulumuistot palautuvat elävästi mieleen.


Lue lisää

 

Tauteja ja keikkareissuja

Nenäliinapaketti vieressäni, lämmin teekupponen kädessäni, kuumemittari kainalossani. Tätä se on ollut oikeastaan koko tämä vuosi niin kuin tälläkin hetkellä. Miksi nämä kaikki virukset ja muut ilkeät pöpöt ovat ottaneet minut kohteekseen peräjälkeen?


Lue lisää

 

Kevätkutinoita

Tuntuu ihan uskomattomalta, että taas ollaan siinä kohdassa vuotta kun lapset alkaa vihjailemaan joskos sen trampoliinin voisi jo pystyttää tai kun siitepölytiedotuksessa ilmestyy ne ensimmäiset L-kirjaimet Etelä-Suomen kohdalle.


Lue lisää

 

Kesämuisteloita

Katselin eräänä iltana maisemia erityisen tarkasti ajaessani töistä kotiin. Taivas tanssi vaaleanpunaisen, oranssin, sinisen ja punaisen sävyissä.


Lue lisää

Updated: 19-06-2017