Meijun blogi

Bloggaaja Meiju
Olen Meiju, 29 vuotta. Sain kesällä 2020 diagnoosin urtikariasta ja nyt edessä on opettelu elämään uudessa tilanteessa. Olen aivan matkani alussa, joten tämä on väylä kertoa ja jakaa kokemuksiani. Kirjoittelen tavallisesta arjesta ja siitä, miten urtikaria muuttaa ja vaikuttaa elämääni.

Haluan jakaa rehellisiä ajatuksiani ja levittää tietoutta tästä sairaudesta. Olisi mukavaa, jos kirjoituksistani joku saisi vertaistukea tai löytäisi uutta tietoa ja sitä kautta ymmärrystä urtikariaa kohtaan.

 


Uusimmat blogikirjoitukset

Kesä vaihtui syksyksi - käteen jäi urtikaria

Heippa! Täältä ruudun toiselta puolelta löytyy Meiju. Elämänkokemusta olen ehtinyt hamstraamaan melkein kolmenkymmenen vuoden ajan, yksi iso rajapyykki siis on pian edessä. Arkena minut pitävät kiireisenä opiskelut ja työt, vapaa-ajalla elämää ilostuttaa muutaman vuoden ikäinen shetlanninlammaskoira.

Kesä on vaihtunut jo hyvän aikaa sitten syksyksi ja talvikin jo kolkuttelee ovella. Minulla tämä on ollut erilainen syksy moneltakin kantilta. Ei pelkästään uusien opintojen ja töiden, vaan myös oman hyvinvoinnin ja terveyden.

Kesäloman lopulla sain diagnoosin: krooninen spontaani urtikaria.

Lue lisää

Updated: 10-01-2019