Kesä, kärpäset ja kutina

Lähtisin väittämään, että omalla kohdallani kesä on pahinta aikaa urtikarian kannalta. Jatkuvasti tuntuu olevan jossain joku pieni paukama, joka kutiaakin tavallista enemmän. Päänahka ja jalat ovat kovimmalla koetuksella työpäähineiden ja -kenkien alla.

Se on kuitenkin onneksi ollut lähiaikoina vain paikoittaista, joten vähällä olen päässyt pariin viimeisimpään vuoteen verrattuna. Hikoillessa tuntuu kutiavan koko keho, mutta onneksi en koskaan ole ollut suuremmin mikään auringonpalvoja, joten viihdyn hyvin viileämmässä varjossa.

Minulla on koulua vielä kesäkuun ajan, mutta heinäkuussa lomailemme koko perhe. Mitään kummempia suunnitelmiahan tällä hetkellä ei voi juuri tehdä, mutta tässä on ollut säpinää jo arjessa sen verran viime aikoina, että rauhallinen kotiloma kuulostaa paremmalta kuin hyvältä. Myös töistä on jokunen viikko lomaa ja ajattelinkin maata kotiterassilla ja lukea pari keskeneräistä kirjaa. Tai sitten juoksen lasten perässä ja viihdytän kahta tylsistynyttä energiapakkausta, aika näyttää. Työkenkiä en kuitenkaan vedä jalkaan pariin viikkoon.

Myös juhannuksen vietimme tänä vuonna ihan kotosalla. Kovin villejä festarijuhannuksia ei ole tullut vietettyä vuosiin, joten senkään puoleen ei juuri poikettu tavallisesta. Tähän väliin täytyy mainita myös urtikaria, jonka takia en muutenkaan nykyään lähtisi monen päivän bilereissuille.

Sen pidemmittä puheitta hyvää kesää kaikille, koitetaan kaikki nauttia siitä, se nimittäin on ohi taas ennen kuin ehtii huomatakaan. Minä palaan asiaan taas elokuun puolella. <3

Blogipostaus on tehty Novartiksen taloudellisella tuella.

Tarkistettu 22.6.2020

 <<< edellinen postaus

>>> seuraava postaus

Updated: 13-11-2020