AIKAISEMMAT KIRJOITUKSET


Ihania talvipäiviä

Helmikuussa on ollut ihanasti kauniita, aurinkoisia pakkaspäiviä. Juuri sellaisia, kuin talvella pitää ollakin. Olen aina rakastanut talvella niitä päiviä, joista huomaa, ettei kevät olekaan enää niin kaukana, mutta talvelle ei tarvitse ihan vielä heittää hyvästejä. Teini-ikäisenä ulkoilin paljon tällaisina aurinkoisina pakkaspäivinä. Tapanani oli käydä kävelemässä järven jäällä, joskus taas hiihtämässä metsässä. Pitkän synkän syksyn ja alkutalven jälkeen auringosta ei vaan tunnu saavan millään tarpeekseen.

Lue lisää


Kutinaa nukkumaan mennessä

Tällä viikolla selvisin jopa neljä kokonaista päivää ilman antihistamiinia! Kunnes tuli sen neljännen päivän ilta ja nukkumaanmenoaika. Vähän aikaa sinnittelin raapien jalkoja, joista olin hetkeä aikaisemmin potkinut sukat pois, poskea, johon peiton kulma osui, selkää, jonka ympärille yöpaitani kiertyi.

Lue lisää

 


Työpaikka

Kerroin ensimmäisessä blogitekstissäni mahdollisesta työpaikasta, jonka saattaisin saada. Sain ennen joulua puhelinsoiton, jossa minut kutsuttiin työhaastatteluun. Kyseessä oli työ, joka ei ollut ollut edes avoimessa haussa, joten yllätyin suuresti puhelusta. Haastattelu pidettiin vuoden vaihteen jälkeen.

Lue lisää


Tervetuloa seuraamaan elämääni urtikarian kanssa!

Kun sain tilaisuuden kertoa urtikariaiholla.fi-palvelun blogin muodossa itsestäni ja omasta elämästäni urtikarian kanssa, olin innostunut, mutta samalla epäileväinen. Olisiko minusta siihen?

Lue lisää

Updated: 24-04-2018